Protokoll från ledningsmöte 2013-03-18

ledningen1

Närvaro

Janne – mötesordf
Andreas – mötessekr
Nils
Henrik

Anna sjuk
Marit sjuk
Ola var tvungen att avvika

Ta bort kl, vl, dl

Rollerna DL och VL är i princip redan avskaffade. Gällande KL är förslaget följande:

KL får 6 månader på sig att starta lokal förening, annars utvärderar man om personen ska vara kvar på sin post eller avsättas. Det blir en avgörande skillnad mot tidigare, nu när huvuduppgiften för KL är att starta en lokal förening.

Det finns arbetsbeskrivning för DL, VL och KL. Andreas tar fram dessa och använder Anna som stöd i letandet.

Nils tar fram förslag till mailutskick till alla funktionärer att kika på för ledningen under AFK-mötet.

Uppdelning mellan Nils och Andreas

Andreas ansvarar för kontakt med nya och befintliga medlemmar och stöttar funktionärer fram till det att en lokal förening bildats. Därefter lämnas ansvar över till Nils som blir den lokala föreningens kontaktperson.

Detta betyder att punkterna Lokala orgar på hemsidan och Info om bankkonton åt föreningar/betala ut bidrag hamnar under Nils ansvarsområde tillsammans med lokala föreningars bloggar och lokala föreningar i Pirateweb.

Uppdatera lokala org i PW

Nils ordnar detta så fort han får rättigheter.

Pengautdelning regler

Det förslag som Henrik lagt fram diskuterades. En synpunkt var att Lokal samordnare tidigare ansvarade för aktivistbudgeten och att det finns en poäng i att Nils och Andreas fortsätter att göra det. Kommer initiativ in från annat håll (t.ex. PL) kan de dirigeras till Nils och Andreas så får vi rätt kanaler för dessa kontakter framöver (och avlastning för PL).

AFK-möte 25 mars

Anna ansvarar för lokal för AFK-möte och att gå ut med information till ledningen om detta. Janne ansvarar för att meddela Anna om detta.

Nästa möte

Nästa möte är AFK-möte 25 mars.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>