Angående demonstration när Obama är på Sverigebesök

IMAG00593-300x179

En del av er har undrat om Piratpartiet kommer att demonstrera under president Obamas Sverigebesök. Ja, det kommer vi att göra. Det återstår dock en del praktiskt att fixa.

Piratpartiet har sökt demonstrationstillstånd, men ingen av de organisationer som sökt tillstånd, inte heller vi, har ännu fått svar. Obama-besöket involverar av naturliga skäl lite mer praktisk koordinering än vid normal tillståndshantering. Vi för dock en löpande dialog med polisen och återkommer med mer information så snart vi kan.

Piratpartiets fokus kommer att vara amerikansk övervakning och jakten på visselblåsare och vi hoppas kunna samla så många människor som möjligt kring detta fokus.

Vi för också samtal med andra organisationer som vill demonstrera under Obamas besök och hoppas på någon form av fruktbart samarbete kring det hela.

Vi återkommer med mer information så fort vi kan, så att ni som reser till Stockholm kan boka biljetter så tidigt som möjligt. Preliminärt datum är just nu den 4 september.

anna_trobergnl1Tack för mig,
Anna
——————-
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg och på Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

doramasyt skrev

Doramas-CHIDOS♡♡#voiceeffects gracias a amikos por ver este es el final #doramasyt #doramas #kdramass #kdramassubespañol #sbsdrama #kdrama #kdramas.

Dramacool skrev

Watch drama asian Online for free releases in Korean, Taiwanese, Thailand, Japanese. Philippines and Chinese with English sub on Dramacool. Dramacool Official Website. Dramacool

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>