Hjälp till med valsedelsdistributionen

riksdagsvalsedelutkast4-364x1024

Vid höstens val får vi inte våra valsedlar automatiskt utlagda i vallokalerna. Så det kommer att vara ett omfattande arbete med att se till att våra valsedlar finns i alla röstlokaler. Först från den 27 augusti i sådär tusen förtidsröstningslokaler. Sedan den 14 september i ännu fler vanliga vallokaler.

Vallokalsbokningssystem på G. På grund av diverse strul från kommuner och valmyndigheten har vi ännu inte kunnat få databaser över samtliga vallokaler. Därför är vi sena med att öppna möjligheten för alla duktiga aktivister att elektroniskt boka in sig på att förse vallokaler med valsedlar. Vi har dock blivit lovade att få informationen under de närmaste dagarna, och då kommer systemet snabbt upp. Vi återkommer med mail så fort systemet är uppe.

Ställ upp som lokal valsedelsansvarig! Vi behöver personer som tar på sig att ha hand om och dela ut valsedlar till dem som sedan ska lägga ut dem i vallokalerna. För sin egen kommun, och kanske också någon grannkommun. Anmäl dig som lokalt valsedelsansvarig så snart som möjligt i detta formulär! Tänk på att om du inte ställer upp kanske det inte blir möjligt att rösta pirat i din kommun!

Bli regional valsedelssamordnare. Dessutom behöver vi folk som regionalt kan hjälpa till att samordna valsedelsdistributionen – rekrytera ytterligare lokalt ansvariga, hålla koll, och fixa akutleveranser om det behövs. Vi behöver ett gäng om fyra-fem personer i vardera av sex valsedelsregioner. Anmäl ditt intresse med mail till johan.karlsson@piratpartiet.se.

Tusen tack för din hjälp! Du behövs!

at_news5

Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

Stig Karlsson skrev

Hej jag kan dela ut valsedlar i Grängesbergs samhälle där jag är bosatt på valdagen om det
finns en chans att ni vill skicka nåra till mej.

Anna Troberg skrev

Hej Stig!
Vad kul att du vill hjälpa till. Tack! :-)

Jag tog bort din kommentar med din adress. Det kan vara lite känsligt att ha sin adress på nätet och vi vill inte att du ska råka illa ut. MEN, mejla johan.karlsson@piratpartiet.se, så hjälper han dig.

Ha det riktigt bra,
Anna

AxMi-24 skrev

Finns det någon plan för utlandet? (Tyskland specifikt i mitt fall). Som jag förstår det går det inte personrösta om man inte har en riktig valsedel.

seriale latimp skrev

Serialelatimp gives daily updates on the latest Romanian dramas, so you never miss an episode. The site is easy to use and quickly adds new content. It offers a wide range of genres, from romance to thrillers, all with Romanian subtitles. Stay current with fresh episodes and enjoy engaging stories every day on Seriale Latimp! your top choice for Romanian dramas.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>