Nyhetsbrev 131204

gtbg

Vad har du gjort för att pusha Piratpartiet idag?
Om du inte redan sett det, så har jag lovat att varje dag till och med riksdagsvalet posta en kort videosnutt där jag berättar vad jag gjort för att pusha Piratpartiet just den dagen. Tanken är att sprida inspiration och att visa att alla insatser räknas, både stora och små.

Emma Marie Andersson, Henrik Brändén och Anton Nordenfur har hakat på idén. Det har dessutom en massa andra aktivister också gjort i kommentarsfält här och där. Piratpartiet i Norrköping har börjat spela in 100 sekunders-filmer. Resultatet är att vi inspirerar och peppar varandra för stordåd. Häng på du med!

Hur ska vår riksdagslista se ut?
På söndag den 8 december börjar omröstningen som ska fastställa riksdagslista inför valet 2014. In och ställ frågor till kandidaterna. Var inte blyg. Fråga om allt. När vi sitter i riksdagen kommer vi att behöva svara på alla möjliga sorters frågor, både politiska och andra. Det här är ett utmärkt tillfälle att ta pulsen på kandidaterna redan nu.

Piratjul runt om i landet
Ung Pirat Stockholms län och Piratpartiet bjuder till julfest lördag 7/12 kl 18 Telefonvägen 19 i Stockholm. Goda möjligheter att mingla med en massa trevliga pirater, inklusive delar av styrelsen och partiledningen! Anmäl dig senast den 5 december.

Även i Göteborg arrangeras det piratjul. Piratpartiet Västra Götaland och Ung Pirat Västra distriktet arrangerar julbord klockan 18:00 den 14 december i Gammelstads medborgarhus. Anmäl dig här senast den 7 december.

Och i Lund arrangeras det piratjul söndagen den 15 december klockan 15:00 på Winstrupsgatan 1. Anmälan i Facebook-eventet eller genom att mejla janni.andersen@piratpartiet.se.

Saknas det piratjul där du bor så finns det fortfarande tid att dra ihop en knytkalasjul. Tipsa ledningen, så hjälper vi er att sprida information till fler pirater. Det är viktigt att ses och ha roligt ihop.

I media
Jag har intervjuats av ståupp-komikern Simon Svensson i podcasten ”Veckans viktigaste intervju”. Lyssna här. Dessutom har jag skrivit i Aftonbladet om vad man kan få för pengarna om man inte slösar bort dem på Storebror.

Amelia Andersdotter har skrivit i Sydsvenskan om internet som ett fredsprojekt och Anton Nordenfur har skrivit i Svenska Dagbladet om att forskning bör göras tillgänglig för alla.

Information inför valåret 2014
Sist, men inte minst vill jag påminna er om det förra nyhetsbrevet som gick ut exakt ett halvt år före EU-valet. Det är fullsmockat med information om partiets planer inför supervalåret 2014. Läs det, om du inte redan gjort det.

at_news5
Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

Håkan Borsch skrev

Är det inte dags att prata om TTIP ?
Mp har dragit igång en blogg t.o.m.
( http://ttippen.se/ ), och man blir intresserad av piratpartisters analys av läget, och jämförelser med Acta.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>