Stöd Piratpartiets EU-valskampanj!

ppcrowd

Ett valår är en stor ekonomisk utmaning för alla partier. Ett supervalår är en gigantisk ekonomisk utmaning, speciellt för Piratpartiet som inte får det partistöd som riksdagspartierna får. Därför är partiet helt beroende av ditt ekonomiska stöd.

I dag lanserar vi Piratpartiets nya crowdfundingsida. Där kan du göra riktade donationer till allt från en papperstidning om Piratpartiet till radioreklam och en portabel ljudanläggning till partiledarens valturné. Kika in på sidan och se vilka kampanjaktiviteter just du vill pusha lite extra med en donation. Här är ett urval. Du hittar fler på själva sidan:

Som sig bör får naturligtvis du som donerar över vissa belopp belöningar. Du kan till exempel få en garanterad plats på valvakan, valaffischer signerade av toppkandidaterna eller en middag på tu man hand med mig. Om de totala donationerna blir minst 3 miljoner, så lovar partiet dessutom att försöka få mig att tacka alla med en egen ”Wrecking Ball”-video. Hmm.

Om du vill donera till det allmänna kampanjarbetet går det naturligtvis fortfarande jättebra att bli Guldpirat och donera en stående summa varje månad. Det går också att donera engångsbelopp. Här finns information om det. Inom kort kommer vi dessutom att erbjuda en möjlighet att köpa valobligationer. Mer information om det kommer senare.

Här finns svar på de vanligaste frågorna och vill du veta mer, så hjälper Torbjörn Wester dig gärna till rätta.

Det är dyrt att valkampanja. Öppna plånboken och hjälp Piratpartiet. Alla bidrag, stora som små, gör stor skillnad.

Stort tack för att du hjälper till!
at_swengermini
Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

Lena Karlsson skrev

2014-03-21

Hej!

Kan Du/Ni snabbt skriva ett svar ang Er kandidatur till EU. Är en intresserad väljare som är med i en större grupp, där vi vill bilda oss en uppfattning om Er EU-politik!

Vilka frågor tänker Ni driva i EU som partigrupp?

DU personligen?

Med vilken inriktning, och vilken grupp/vilka grupper kommer Ni att tillhöra?

Tror NI/DU att NI kommer att göra en skillnad i EU?

ÄR NI/DU FÖR ELLER EMOT EU?

I SÅ FALL PÅ VILKA/VILKET SÄTT?

TACKSAM FÖR SVAR INNAN MARS ÄR ÖVER.

VÄNLIGEN

Lena Karlsson
leka.jobbfabriken@gmail.com

Harlekin33 skrev

Hej!

ALLA måste nu hjälpa till att dela/sprida informationen om Crowdfunding på ALLA sociala medier som finns! Twitter/Facebook m.m
VARENDA krona räknas om PP ska sitta kvar i EP och försvara våra mänskliga fri och rättigheter som vi kämpat så hårt för efter 1945!

With Love: H33

John G skrev

Hej

Ville gärna donera via crowdfundingsidan, men tiden hade gått ut för de flesta projekten, och av integritetsskäl vill jag inte använda paypal.

Ryan skrev

Hi!

I voted the last time, but this time I have not gotten my voting card… is there anyway to still vote?

Thanks!
Ryan

JoN skrev

Ge inte upp nu! Det behövs fortfarande ett parti som driver linjen för demokrati och informationsfrihet. Även om det går dåligt i år – ladda om och kraftsamla! Var med i debatten! Kräv er plats i rampljuset!

Låst & Fri skrev

Det här var ju tråkigt.
Ni fick min röst i.a.f. Tyvärr har andra partier lagt beslag på er huvudfråga. Läge att presentera en framtid för Sverige. En helhet som alla är med på och som sprids till alla. Det är bråda dagar.
Syns man inte finns man inte.
Ta plats i media.
Ni kommer att finnas i riksdagen om ni bara står på er.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>