Nyhetsbrev 2012-05-28

tapiren_7

(Ladda ner nyhetsbrevet i layoutat och klickbart format eller läs mer här nedanför.)

Anna Troberg:
Vi vill veta vad DU tycker!
Ni har väl inte missat att Piratpartiet håller på att bredda sin politiska plattform? Eller att vi vill göra det tillsammans med just dig? Bra! Nyligen röstade medlemsmötet igenom ett helt nytt principprogram. Jag är väldigt stolt över vårt nya principprogram. Vi har skrivit det tillsammans och det fick 97,5% stöd på medlemsmötet.

När vi nu har principerna på plats hugger vi tag i sakpolitiken. Varje dag publicerar vi ett par breddningsförslag som någon av er har skrivit på vår breddningsblogg. De läses och diskuteras av en massa pirater och andra. Så småningom kommer en del av förslagen att hamna i våra sakpolitiska program. Ta chansen och lyft de frågor som är viktiga för dig!

I media:
Anna Troberg och Hasse Aro om fildelning i Radio 1.
Aftonbladet: ”Laddade ner 30 låtar – får böta 5 miljoner”

Lästips:
Piratpartiets nya principprogram!

Brysselkollen:
Christian Engström: ”Kampen mot ACTA är inte över!”
Amelia Andersdotter: ”Lobbyn har bytt taktik angående ACTA”

Tipsa Tapiren!
Tipsa gärna om saker som borde vara med i Tapiren. Mejla ledningen@piratpartiet.se. (Märk mailet med ”Tapiren” i ämnesraden.)

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>