Nyhetsbrev 2012-04-19

tapiren_4_180412-209x300

(Ladda ner nyhetsbrevet i layoutat och klickbart format eller läs mer här nedanför.)

Anna Troberg:
Stockholm Internet Forum
Den 18-19 april går Stockholm Internet Forum av stapeln. Det betyder att ett par hundra människor från hela världen som intresserar sig för nätfrihet kommer att samlas under samma tak. Det kommer att vara en salig blandning av makthavare, nätaktivister och nätanvändare som samlas för att fundera över hur man stärker möjligheterna för nätfrihet. Piratpartiet är naturligtvis inbjudna och jag kommer att vara på plats och rapportera via twitter. Ni kan följa konferensen här.

Victoria Westberg:
Vad är Brottskod 5101?
Brottskod 5101 är namnet på den nya fantastiska kampanjen som vi inom Ung Pirat har dragit igång. Kampanjen går helt enkelt ut på att vi åker runt på alla de olika fildelningsrättegångarna som sker runt om i landet och bevakar dessa genom att bland annat sända ljudet live. På vår hemsida kan man lyssna på ljudet från rättegångarna, se de domar som finns och annat smått och gott.

Vi ser jättegärna att pirater följer med oss på rättegångarna och hjälper till att sprida ordet. Håll koll på hemsidan när det är en rättegång nära dig! Följ oss gärna på Facebook och Twitter också.

I media:
Der Spiegel: ”Piraterna kopierar den tyska succén över hela kontinenten”
Europaportalen: ”EU-pirater sätter kurs mot Bryssel”

Video:
Ulf Bjereld: ”Makten över kunskapen”
Cory Doctorows tal på internationella piratkonferensen i Prag.

Bryssel:
Christian Engström i Europaportalen: ”Lobbyisterna är kungar i Bryssel”

Tipsa Tapiren!
Tipsa gärna om saker som borde vara med i Tapiren. Mejla ledningen@piratpartiet.se. (Märk mailet med ”Tapiren” i ämnesraden.)

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>