Nyhetsbrev 131213

kaotisk

De senaste dagarna har Piratpartiet synts och hörts ordentligt i media och det är din förtjänst.

Varje gång du pushar Piratpartiet genom att ha en PP-tröja på dig, prata med dina kompisar om piratpolitik, skriva i kommentarsfält på nätet, twittra, dela på Facebook och annat, så hjälper du till att göra Piratpartiet till en naturlig del av människors vardag. Och när man är det, så blir det också naturligt för människor att lyssna på oss och för media att ge oss utrymme.

Här är några exempel på mediaexponering som du genom ditt engagemang hjälpt partiet att få.


I media

Jag har skrivit om FRA i Aftonbladet och på SVT SVT Debatt.

Jag har också skrivit i SvD om Expressens beslut att avslöja politiker och privatpersoner som skrivit anonyma kommentarer på främlingsfientliga sajter på nätet och pratat om samma sak i Studio Ett i P1, i Gomorron på SVT och i SVT Debatt, även det på SVT. Jag har också blivit intervjuad av Medierna i P1 och av Ekot. (Har inte sänts än.)

Amelia Andersdotter har skrivit om övervakning i DN, Nerikes Allehanda och i Norrbottenskuriren. Tillsammans med C. Magnus Berglund har hon också skrivit i NWT om att Volvo låser in sina kunder.

Anton Nordenfur har skrivit i Norran om att Piratpartiet fortsätter kampen mot FRA. Leo Rudberg har skrivit om bristande transparens i Mitt i Söderort.

Christian Engström kräver att Sverige förklarar sig för Europa angående FRA:s samarbete med NSA. Och så har vi hunnit fröjdas över att EU-domstolen riktat kritik mot datalagringsdirektivet.

Jag har glädjen att berätta att fler och fler hittar till Piratpartiet. Den senaste veckan har vi till exempel norpat två nya pirater – en från Centerpartiet och en från Socialdemokraterna.


Pusha Piratpartiet!


Det kan vara svårt att veta hur man kan hjälpa till. Oroa dig inte för det. Klicka bara vidare till Aktivismbloggen. Där finns det en massa handfasta tips på vad du kan göra för att pusha Piratpartiet.

Klä dig i lila! Piratshoppen har tjusiga PP-tröjor, väskor och annat skoj. Passa på att beställ före den 18 december, så får du en liten julklapp på köpet.

Kampanjmaterial (Affischer och flygblad) beställer du också i Piratshoppen. Kampanjmaterialet kostar inget extra för dig, eftersom det betalas av partiet.


Ge Piratpartiet en julklapp!


Du kan hjälpa partiet genom bli Guldpirat och donera en slant i månaden eller donera en engångssumma. Pengarna kommer vi att använda för att bedriva valkampanjer under supervalåret 2014.


Valpepp

Ditt och mitt gemensamma arbete spelar roll och börjar ge ringar på vattnet. Ta inte mitt ord för det. Läs vad Kjell Häglund skriver:

”Det är väl hög tid, antar jag, för alla och inte minst medier, att konstatera att de enda politikerna som konsekvent och kusligt sakligt varnade för FRA-utvecklingen 2008 var Piratpartiet. Det enda partiet värt att ta på verkligt allvar för ett seriöst och lidelsefullt demokratiskt engagemang, inför västvärldens största demokratihot i dag, är också det enda partiet som ignoreras massmedialt. Det är lika genant som avslöjandena i kvällens Uppdrag Granskning.”

Låt oss nu tillsammans skapa ordentliga vågor inför valen nästa år!

at_news5
Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

Chelsi skrev

Da hierauf keiner geantwortet hat, noch mal in Kurzform: Ich glaube, dass Charlie Hebdo Juden nicht besser behandeln würden als jetzt Muslime, auf die sie sich gerade eignsechossen haben. Daher werde ich keine Partei für Charlie Hebdo ergreifen.

http://webtrends.pw/microbit.co.uk skrev

Admiring the work you placed into your weblog and thorough information anyone present. It’s good to encounter a web site every occasionally that isn’t the same out of date rehashed substance. Wonderful examine! I’ve bookmarked your internet site and I’m in addition to your RSS feeds to my Google accounts.

http://www./ skrev

Bellissimo! A 40 esatti da quei momenti… senza parole! Comunque verissimo… Armstrong volò orizzontalmente ad alta velocità proprio perchè non trovava un luogo adatto…. e ci credo diamine!!! E' un campo di battaglia! Spettacolo!!!

kredit laufzeit verlängern sparkasse skrev

Navo, quizas no te lo creas pero prefiero estar un tiempo sin saber como haces lo que me falta, asi puedo ver tu video mas veces con ese enigma, jeje!.Y la verdad que no necesito saberlo porque lo puedo hacer con otras tecnicas como el añadido de Braue, de todas formas te lo agradezco.Saludos!

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>