Protokoll från ledningsmöte 2013-09-09

ledningen3

Närvarande:
Henrik Bränden
Jan Lindgren
Isabelle Izzie Danielsson
Ola Nyström
Andreas Svensson
Nils Agnesson

Frånvarande:
Anna Troberg
Christian Engström
Marit Deldén
Mikael Holm

Ekonomiskt Ansvarig
En möjlig Ekonomiskt Ansvarig har träffats och vi ska gå vidare med personen.

Styrelsemöte
Styrelsen har haft styrelsemöte och antog flera sakpolitiska program och har lagt fram ett förslag till verksamhetsplan.

Sexuella trakasserier
Ledningen har gjort ett förslag till proposition om handlingsprogram om sextrakasserier, som skickades till styrelsen. Eftersom den kom sent togs den inte upp till formell behandling, men alla i ledning och styrelse som vill är välkomna skriva under som motion, och de flesta på styrelsemötet verkade vilja.

Dreamhack
6 platser och 4 eventpass är bokade till DH Vinter och arbetet med att hitta aktivister har påbörjats. Izzie är ansvarig.

Bok & Bibliotek
Samtliga aktivister som kommer vara på plats är inbokade – alla aktivister utom en är lokala. Izzie är ansvarig.

Forum
PL har haft möte med Egil och fått en kravspecifikation mot dem som kan tänkas vilja programmera från Egil. Sen kom NSA/FRA-mediastormen, men det ska snart läggas ut en efterlysning efter folk som vill vara med i arbetet.

Guide för uppstart av förening
En guide för hur man startar föreningar är nästan klar på http://ledning.piratpartiet.se/vill-du-hjalpa-till/bilda-lokal-forening/ En sista genomgång behövs innan den anses vara klar. Andreas ansvarar.

Checklistor för Event
Arbete har påbörjats med att ta fram checklistor för events så inget glöms bort. En sådan lista ska göras även för stora demonstrationer. Izzie ansvarar.

Lathund för lokala föreningar inför lokala val
En lathund för att hjälpa lokala föreningar inför lokala val ska tas fram. Janne och Nils ansvarar.

AFK-möte
Ett framtida AFK-möte diskuterades, föreslås hållas ej på ordinarie tid utan på en fredag em. Beslöts be PL föreslå en dag som passar henne. men inget beslut fattades.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>