Protokoll från ledningsmöte 2013-08-05

ledningen3

Närvarande:
Anna Troberg
Anna Troberg
Henrik Brändén
Marit Deldén
Ola Nyström
Andreas Svensson
Jan Lindgren
Isabelle Izzie Danielsson
Mikael Holm

Frånvarande:
Christian Engström
Nils Agnesson

Event
Ledningen har haft ett behov av någon som ansvarar för event och ser till att allting under eventen fungerar bra. Därför har PL utsett Isabelle Izzie Danielsson för att ta helhetsgrepp på de event som partiet deltar på.

Forum – utveckling
Anna och Egil har haft semester och har inte kunnat träffas för att pratas vid. Nu när semestrarna är slut ska dessa träffas och prata om forumet. Ola ska vara med på mötet för att bidra med sin kunskap.

Kapanj för lokala studiecirklar mm
Ett bra sätt att komma igång med lokal aktivitet är att börja anordna studiecirklar och ledningen ska arbeta för att detta görs i större utsträckning

Sprida kampanjen lokalt
Ledningen ska arbeta med att se till att den senaste kampanjen får större lokal spridning.

Sociala medier
Ledningen som kollektiv behöver bli bättre på att föregå med gott exempel med att fylla våra sociala medie-kanaler med intressant information och samtal. Hädanefter ingår det i ledningens arbetsuppgifter att bidra till att underhålla våra kanaler för sociala medier.

Ledningen noterar också att den moderering som sedan början av sommaren görs i partiets Facebook-grupp har resulterat i en betydligt trevligare samtalsmiljö, som har lockat många nya gruppdeltagare.

Fler talespersoner
Styrelsen har godkänt talesperson för mångfald som ska tillsättas förutom Utbildning, Innovation och Rättspolitik. Frågan är inom vilka fler områden som vi kan ha talespersoner. En diskussion kring vilka områden som är möjliga uppstod innan mötet var tvunget att gå vidare med nästa punkt.

Utlysa post som ekonomiansvarig
Posten som Ekonomiansvarig ska utlysas ledningsbloggen. Janne och Henrik sätter sig ner och formulerar en ”annons” för detta ändamål.

Användning av Trellon för möten
Ledningen tar och förenklar användningen av Trello inför framtiden för att undvika dubbelarbete och onödig rapportering.

PPUK:s konferens – 11 oktober
Engelska PP har inbjudit till en konferens den 11:e oktober för erfarenhetsutbyte. Inom kort kommer ledningen besluta om vem/vilka som ska skickas dit.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>