Piratpartiet ökar i ny opinionsundersökning!

IMAG00593-300x179

Good news, everyone! I gårdagens pappers-DN uppgavs det att Piratpartiet har ökat till 1,1 % enligt Ipsos senaste opinionsundersökning. Ökningen är statistiskt säkerställd. Man skriver:

”Piratpartiet ökar till 1,1%, vilket är statistiskt säkerställt. Partiet har blivit mer aktivt och fått många nya medlemmar.”

Tyvärr fanns inte uppgiften om Piratpartiets ökning med i DN:s nätartikel, men goda nyheter i alla fall.

Piratpartiet har inte synts i någon opinionsundersökning på alldeles för länge, så detta är ett mycket välkommet trendbrott. Det är dessutom ett tydligt tecken på att allt vårt hårda arbete nu börjar ge frukt. Det är en indikation på att vi brutit den nedåtgående spiralen. Det är en uppmaning till oss att fortsätta på inslagen linje. Det är en chans som vi ska greppa till fullo.

Vi har ägnat två år att stärka partiet internt. Vi har påbörjat ett stort politiskt breddingsarbete. Vi har fått upp en betaversion av den nya hemsidan. Vi kommer att lansera internutbildningar under våren. Allt detta kommer vi att ha stor nytta av när vi under 2013 vänder oss utåt på bred front.

Jag vill dessutom påminna om att vi behöver Facebook-värdar och duktiga pirater som vill hjälpa till med research och bevaning av olika politiska områden. Vi kommer att gå ut med fler ”kontaktannonser” inom kort. Och du kan skicka in dina egna om du vill dra igång ett projekt och behöver hjälp.

Känner du dig peppad? Bra! Här finns praktisk information om hur just du kan ordna en lokal piratträff.

Kör hårt!

Anna
————————————
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, min Nyheter24-blogg och på Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

Viktualiebrodern skrev

Den kommer så småningom upp här

http://ipsos.se/arkiv-valjarbarometern

Sifo har rapporterat om en tydlig ökning för ”övriga” redan under oktober

http://www.tns-sifo.se/media/435487/vb_nov_2012_svd.pdf

fittan skrev

ska inte piratpartiet starta Piraternas fond som stöder artisterna samt att alla intäkter från skivförsäljningen går direkt till artisterna istället för de amerikanska parasiterande skivbolagen med tydliga kopplingar till maffian

martin midander, sölvesborg skrev

akta er för polisen som mer än gärna samarbetar med maffian för det ryktas ju om eller hur att de är bra på att göra razzior hos 9-åriga flickor och tar deras dator i beslag

anonym skrev

om det nu finns en allians mot nätpedofiler, varför inte då skapa en allians mot nekrofiler istället för det har ju visat sid vara ett stort mörkertal kvinnor med lika perversa pojkvänner och förresten så var det ju 23 kvinnor i senaste pedofilrazzian som blev åtalade (sanningen visar sig vara mer brutal)

http://www.bltsydostran.se/nyheter/TT_inrikes/allians-mot-natpedofiler%283551447%29.gm

Anna Troberg skrev

Hej anonym!
Här på hemsidan förväntar vi oss att kommentarerna har något som helst med inläggen att göra. Det påminner vi bara om en gång i varje kommentarstråd, innan vi förbehåller oss rätten att ta bort sådant som är helt ovidkommande. Och nu har jag varnat den enda gången i den här tråden. Häpp! :-)

Martin Midander skrev

Hej din tomte! Nu är jag jävligt trött på att du använder mitt namn! Vänligen ge fan i det!

Viktualiebrodern skrev

BTW är det bara så rätt att du hissar flaggan på Flashback. If you can make it there you’ll make it anywhere.

zhaman skrev

Anna, stark jobbat på Flashback :) <3

För Er som inte tagit del ännu, en länk:
https://www.flashback.org/t2021854

Kloker skrev

Instämmer.

För Er som inte klurat ut vad en ”pansar-flata” är för något så… Ja, alltså jag vet ju inte helt säkert, men det låter som nån som stassar upp sig i rustning, glider in och går bärsärk i en Flashbacktråd. Oh, and wins the girl…

någon skrev

”Det är dessutom ett tydligt tecken på att allt vårt hårda arbete nu börjar ge frukt. Det är en indikation på att vi brutit den nedåtgående spiralen.”

Nej, det är bara ett tecken på att journalisten inte fått informationen som alla journalister ska få: ”tig ihjäl Piratpartiet”. På nätet rättade antagligen Sanningsministeriet till desinformationen att PP finns, så fort de upptäckte den, men det går ju inte i papperstidningen så därför kunde du läsa det.

Bra att du gått med på Flashback, Anna! Forumen ”Censur och Yttrandefrihet” och ännu mer ”Övervakning och Integritet” har varit i princip döda, och alla diskussioner handlar om hur ”invandringen förstör Sverige”. Nu kanske vi får igång de forumen, för Flashback är stort så fort ett ämne hamnar på ”heta ämnen”!

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>