Nyhetsbrev 140318

ppval-150x150

Runt om i landet mobiliserar Piratpartiet nu rejält inför EU-valet. Crowdfundingsidan är uppe. Förrförra helgen gick en kampanjledarkurs av stapeln. Förra helgen hade Ung Pirat kongress. Kampanjmaterialet har gått i tryck och kommer lagom till valupptakten den första helgen i april. Jag känner mig väldigt pepp!

I media

Jag har gästat Kristoffer Appelquists och Tobias Wahlkvists pod ”Synfält framåt!”. Christian Engström har krävt i Europaportalen mer ordning och reda i Europaparlamentet. Erik Einarsson och Björn Flintberg har propagerat för en modern skola.

Dessutom har Kjell Häglund i IDG läxat upp DN:s Hanne Kjöller för att hon tummat på researchen i sin drapa mot Piratpartiet.

Dessutom har Anton Nordenfur slagit ett slag för en moské i Linköping och Mattias Bjärnemalm har pratat med P4 om sin kandidatur i EU-valet.

Sponsra partiets valkampanj!

Vi har redan uppfyllt två mål! Vi kommer tack vare generösa donationer att kunna köra reklam på videoskärmar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Dessutom kommer jag att kunna få en schyst portabel ljudutrustning för torgtal att släpa med mig på min partiledarturné. Massor av tack till alla som bidragit!

Det återstår flera kampanjer. Gå in och donera en slant. Varje krona gör vårt arbete lättare!

Lokalt

Bor du i Linköping så kan du träffa pirater redan imorgon och dela ut flyers eller nästa tisdag för att knacka dörr i Ryd. I Norrköping har de studiecirklar varje onsdag och den 22/3 kommer de ha medlemsmöte för alla som vill komma. Helsingborg annordnar After Work och i Lund arrangeras det en aktivistträff den 23/3.

Är du intresserad av kommun- och landstingspolitik och bor i Uppsala län, Norrbotten, Täby, Västmanlands län eller Örebro så passa på och besök deras medlemsmöten i veckan för att diskutera det med andra engagerade pirater. Västmanland har möte redan ikväll.

Vill du veta vad som händer lokalt på din ort? Eller har du en idé om vad ni skulle kunna hitta på lokalt? Ta kontakt med din närmsta kontaktperson och få veta mer hur du gör för att engagera dig.

Joina mötespresidiet

En av de grupper i partiet som fungerat allra bäst under de senaste åren är mötespresidiet. Nu finns chansen för den som är taggad och lämplig att fyllnadsväjas in, så hen kan vara med och organisera redan det vårmöte som står för dörren. Är du intresserad? Hör av dig till styrelsens sammankallande jan.lindgren@piratpartiet.se eller partisekreterare henrik.branden@piratpartiet.se.

at_news5
Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>