Nyhetsbrev – 130820

IMAG0305

Sommaren går mot sitt slut och valåret 2014 närmar sig. Fram till årsskiftet har alla pirater en extremt viktig uppgift: Vi måste hjälpas åt att synliggöra partiet.

Piratpartiet måste synas överallt. På anslagstavlor, i brevlådor, i media, i sociala medier, på bloggar. Överallt. Det enda som sätter gränserna är hur många som är beredda att hjälpa till. Ju fler som drar sitt strå till stacken, desto bättre grund kommer vi att ha för allt valkampanjande 2014.

Detta nyhetsbrev innehåller därför matnyttig information för kampanjsugna pirater:

  • Beställ och sprid kampanjmaterial!
  • Intressant på hemsidan

Beställ och sprid kampanjmaterial!

Vi behöver fler som i sitt närområde regelbundet sätter upp affischer och delar ut flygblad på gator och torg eller i brevlådor. Många har redan beställt hem material, men målet är naturligtvis att ingen ska kunna missa att Piratpartiet finns, har utvecklats och är på gång inför supervalåret 2014.

Kampanjmaterial beställs kostnadsfritt (partiet betalar, men inte du) här. Tips om hur du använder kampanjmaterialet för bästa möjliga effekt finns här. Jag har själv beställt hem en rejäl hög affischer som jag ska sätta upp under mina träningsrundor. Gör det du med!

Intressant på hemsidan

Jag vill också passa på att tipsa om några extra intressanta avdelningar på vår hemsida:

Nyhetsbloggen - Här hittar du Piratpartiets inspel i den offentliga debatten i form av debattartiklar, insändare och nyhetsartiklar där vi uttalat oss eller på annat sätt figurerar. Under sommaren har vi till exempel fått in ett trettiotal debattartiklar, bland annat i DN (2ggr), SvD (4 ggr), Aftonbladet (6 ggr), Expressen (2 ggr), UNT, Corren, Värmlands Folkblad, och många till.

Nyhetsbloggen är också ett perfekt ställe att hänvisa folk till när de säger att Piratpartiet aldrig syns. Det kan de ju tro, men vi ska inte hjälpa till att befästa den myten. Vi ska visa vad vi faktiskt gör. (Faktum är att vi inte hinner uppdatera den med allt vi gör, så här har du en chans att hjälpa till. Klicka dig in här och läs mer om det.)

Aktivismbloggen - Här hittar du praktiska tips om hur du kampanjar, drar ihop piratfikor, ordnar demonstrationer och mycket annat. Här finns också Aktivistkontakten. Där hojtar vi till varje gång vi behöver hjälp med något. Vi behöver alltid hjälp, så tveka inte att sträcka fram en hand.

anna_trobergnl1Vi hörs nästa tisdag!
Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>