Anna Troberg på turné

at_swengermini

Det är dags för valkampanjen att sätta igång på allvar nu när det är mindre än två månader kvar till EU-valet. Därför kommer Anna Troberg att ge sig runt i landet för att träffa lokalt aktiva och kampanja tillsammans.

De som hörde av sig när vi mailade ut om en turné för någon månad sen har givetvis inkluderats i de städer Anna kommer att besöka och utöver det så ville vi även inkludera våra större städer, med många studenter, runt om i landet. För de som gärna skulle vilja ha ett besök och inte inkluderas i listan kan ni maila marit.delden@piratpartiet.se så kan vi se om vi kan ordna att ni också får besök, dock inga garantier.

Lokalt aktiva i dessa städer kommer att få ett mail med mer detaljer kring Annas resande inom kort. Det kommer även inkludera tips på vilka aktiviteter som kan ordnas.

14/4 – Helsingborg
15/4 – Malmö
16/4 – Karlshamn

22/4 – Luleå
23/4 – Umeå
24/4 – Sundsvall
25/4 – Härnösand
26/4 – Östersund

5/5 – Västerås
6/5 – Örebro
7/5 – Linköping
8/5 – Norrköping

Städer som Stockholm och Uppsala med omnejd kommer att besökas senare i maj. Det finns dock inga datum bestämda kring de besöken ännu.

Är det några frågor eller funderingar är det bara att höra av er till marit.delden@piratpartiet.se.

_________________________
Marit Deldén
Vice Partiledare

Kommentarer

Kim skrev

Lite synd att varken Kalmar, Växjö eller Karlskrona finns med i planeringen. Hade varit kul att besöka ett möte av PP.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>