Två förändringar i ledningen och en utanför

herrgarman

Det är halvårsskifte och det innebär som alltid lite förändringar. I partiledningen sker detta:

I och med att Nils Agnesson avslutar sin anställning som assistent till Amelia Andersdotter lämnar han även posten som lokal samordnare i ledningen. Den lokala samordningen kommer nu att administreras av Marit Deldén och de personer som arbetar under henne.

Den sista juni avslutades den gångna mandatperioden i EU-parlamentet. Därmed försvinner också funktionen Brysselrepresentant ur partiledningen, vilket betyder att Christian Engström lämnar ledningen. Jag hoppas så klart att vi kan kunna återuppliva funktionen efter nästa EU-val. Läs gärna Christians fina bloggpost om mandatperiodens slut och om framtiden i parlamentet.

Ledningen kommer framöver att rekrytera nya ledningspersoner för det arbete som nu behöver prioriteras.

Utanför partiledningen lämnar Plux Stahre posten som webmaster. Den tas nu istället över av Björn Flintberg. Han kommer att inleda sitt arbete med att administrera en uppfräshning av hemsidan inför höstens val.

Jag vill passa på att tacka Nils, Christian och Plux för allt deras arbete för partiet så här långt och ser fram emot att fortsätta arbeta vidare med dem i andra partisammanhang.

at_news5

Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>