Tre veckor kvar till EU-valet

pp_valstugasthlm

När våra aktivister kom till Sergels Torg på förmiddagen så stod vår valstuga på sned efter att någon/några hade vält den under natten men är det något pirater är bra på så är det att vända ett underläge och nu är både den och hela partiet på rätt köl igen. I en rykande färsk EU-barometer får Piratpartiet 3,1% i EU-valet och det är något som snappats upp av flera tidningar. Det är också något vi ska ge oss själva fem minuter att fira innan vi ger oss ut för att kampanja ännu mer för att ta vara på att vi har vind i seglen. Jag har skrivit mer om resultatet på min blogg.

En annan sak vi kan fira, förutom alla båtreferenser i det här nyhetsbrevet, är att igår var det Partiledardebatt i SVT och trots att vi inte blev inbjudna så dominerade vi på Twitter i taggen #pldebatt och över 100.000 personer såg det vi gjorde på Facebook. Underskatta inte kraften i att dela vidare inlägg på sociala medier.

Vi syns som aldrig förr i media genom artiklar, debattartiklar och insändare och det ska vi ta vara på genom att samtidigt vara ute och affischera, dela ut flyers och prata med alla vi känner om partiet. Det är genom att övertyga varje person vi träffar om att det är värt att rösta på Piratpartiet som vi vinner röster, en efter en.

Lägg en flyer på bordet i fikarummet på jobbet, dela ut foldrar i brevlådor, sätt upp affischer på alla anslagstavlor i stan och dela ut flyers överallt. Det är så vi syns och det är så vi ska fortsätta synas. Vill du beställa hem material så kan du göra det i Piratshoppen.

Hjälp finns att få!

Har du en idé för något roligt kampanjande men du har inte pengar för att göra det möjligt? Det finns pengar att söka centralt! Läs här och kontakta marit.delden@piratpartiet.se så kommer hon gärna hjälpa till med det.

Vill du också skriva insändare men känner dig lite osäker på hur? Då kan du kontakta torbjorn.wester@piratpartiet.se så kommer han snabbt dra in dig i vårt insändarnätverk som hjälps åt med allt som har med den skrivprocessen att göra.

Partiledarturnén fortsätter till Örebro

Imorgon kommer jag vara i Örebro för att träffa en massa pirater och kampanja. Klockan 16.30 möts alla upp på Våghustorget för att dela ut flyers och efter det blir det piratfika på Café Deed ca 18.00-20.00 där det finns utrymme för trevligt småprat och diskussion.

Om du bor i eller runt omkring Örebro så kom gärna och hjälp till och passa på att träffa andra engagerade och glada pirater.

Lokalt

Det händer en massa saker runt om i landet. För att ta reda på vad som sker just där du bor kan du kika här och sedan klicka dig vidare till kontaktpersonerna i ditt område. Får du inte tag på någon direkt så kontakta nils.agnesson@piratpartiet.se så hjälper han dig hitta rätt.

3 veckor kvar

Eftersom det idag bara är tre veckor kvar till valet kommer vi skicka ut fler nyhetsbrev än någonsin med hjälpsam information och pepp inför EU-valet. Vi kommer göra allt vi kan för att sprida det vi gör överallt, och vi hoppas att du vill hjälpa till med det!

Nu lägger vi i den högre växeln och så kör vi!

at_news5
Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>