Protokoll från ledningsmöte 2013-09-30

ledningen3

Närvarande
Anna Troberg
Henrik Brändén
Ola Nyström
Nils Agnesson
Jan Lindgren
Mikael Holm

Gamla Valsedelsbokningssystemet

Vad är statusen på det gamla systemet? Finns det mycket att göra för att det ska funka 2014? Jörgen väntar på licenser innan MLG kan rodda med det.

 

Ringa runt till föreningar/aktivister

Hela skåne är klart i samband med att Nils har ringt runt i andra ärenden.

 

Grafisk profil på hemsidan

Är ej genomfört. PL får skämmas.

 

Kommunledare

Vem/vilka får plocka bort kommunledare på vilka grunder? I största mån ska detta först tas och diskuteras på ledningsmöten och protokollföras. Om representanter går emot partiet i enstaka sakfrågor ska inget göras, men om personen går emot principprogrammet skall personen lyftas bort. Kommunledare skall även kontaktas en gång om året för att se om de fortfarande vill sitta kvar.

 

Om det är akut kan PL och vice PL kan fatta beslutet på egen hand.

 

Medlemsomröstning inför riksdagsvalsedlarna

Den lösningen som finns idag är den som ligger i PW som användes förra gången. Skall denna användas denna gång?

Var ska utfrågningen av kandidater ske? Vem organiserar detta? Vem sköter omröstningen i PW? Jörgen ska tillfrågas om att sköta PW och om han accepterar vilken hjälp han då skulle behöva.

Vi behöver hitta någon som kan moderera som inte själv kandiderar.

 

Ledningen i framtiden

Inför valåret behöver ledningen omorganiseras, men framför allt utökas ytterligare. Ledningen ska fundera på hur fram till nästa AFK-möte.

 

Bok och bibliotekmässan

Rapport från PL och vPL. Förutom lite mindre småsaker var det väldigt lyckat. Våra aktivister var bättre än nånsin och vi fick väldigt bra feedback från besökarna. De bibliotekarier som kom förbi var lyriska över vårt biblioteksprogram.

 

Medlemsbehållning

Om en vecka kommer vi att tappa en del medlemmar eftersom det är årsdag av ett stort inflöde av medlemmar. Ola ska sparka på folk så att sms-maskinen kommer igång så vi kan påminna folk om att förnya sina medlemsskap. Eventuellt byta till en gammal lösning för tillfället.

 

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>