Protokoll från ledningsmöte 2013-04-29

ledningen3

Närvarande:
Anna Troberg
Henrik Brändén
Ola Nyström
Andreas Svensson

Frånvarande:
Jan Lindgren
Nils Agnesson
Marit Deldén
Christian Engström

1. Avrapportering till resten av ledningen:
Anna, Nils och Henrik har avrapporterat till ledningen. Övriga får bassning för att de inte gjort det. Till nästa möte ska alla avrapportera utveckling och lägga in det på avsedd plats i Trellon.

2. Nyhetsbrev
Nästa nyhetsbrev ska ha tema ”internutbildning” och innehålla information om de kommande internutbildningarna. Nyhetsbrevet ska publiceras den 7 maj.

3. Lokal aktivitet
Ledningen diskuterade hur man på bästa sätt uppmuntrar det lokala engagemanget, utan att lokala aktivister upplever att ledningen detaljstyr. Här krävs en löpande dialog med lokala företrädare.

4. Utbildning
En aktivistutbildning har testkörts i Göteborg. Diskussioner kring detta försök och hur man kan vidareutveckla det hela.

Under maj kommer det dessutom att köras en mediaträningshelg i Uppsala eller Stockholm. Förberedelserna för den pågår.

Ledningen diskuterade också vikten av att partiets aktivister känner sig väl förberedda när de går ut och representerar partiet. Här fyller internutbildningarna en ytterst viktig roll.

5. Kampanj
PL har arbetat vidare med förvalskampanjen. Hon ska träffa Emma Andersson och gå igenom detaljerna den 30 april, så att vi kan jobba vidare.

6. Forum
Ledningen har eventuellt hittat en person som är intresserad av att samla en grupp som tillsammans bygger ett nytt och bättre forum åt partiet. Anna Troberg och Ola Nyström kommer att prata vidare med denna person om detta.

7. Ledningsmöten
Då det är många bollar i luften har det uppstått ett behov att använda en större del av ledningsmötena till principdiskussioner av olika slag. Därför behöver vi frigöra tid till det. De rena avprickningspunkterna kommer därför att redogöras för i rapporterna, medan mötena till större del kommer att användas till diskussion.

8. AFK-möte
Ledningens nästa AFK-möte kommer att gå av stapeln i Stockholm den 27 maj.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>