Ooops! Någon har busat med Piratpartiets Twitter-konto

twitterbird

Hej allihop!

Det ser ut som om någon valt att köpa omkring 20 000 Twitter-följare till Piratpartiet. Jag vet inte vem och varför. Det enda jag vet är att det INTE är partiet själv som köpt dem. Det spelar egentligen ingen roll. Det enda som är viktigt är detta:

Piratpartiet har aldrig och kommer aldrig att köpa Twitter-följare eller Facebook-gillanden. Vi är stolta och glada över att så många människor väljer att följa oss av rent intresse och skulle aldrig smutsa ner vårt goda förhållande med våra riktiga följare genom att köpta fejkföljare.

Vi kommer att gräva mer i detta under morgondagen och göra allt som står i vår makt för att rensa bort fejkföljarna så snart som möjligt. Förhoppningsvis kommer vi inom kort att få umgås med våra drygt 16 000 riktiga vänner på Twitter utan att störas av en massa köpta låtsasvänner som vi inte bett om.

Det är naturligtvis trist att behöva rodda med det här mitt i valrörelsen, men det är inget att hänga läpp över. Nu tar vi tag i det så att vi kan återgå till att fokusera på det enda som är viktigt här och nu – valrörelsen.

Fortsätt rocks i valrörelsen, pirater!

at_news5
Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

Emil skrev

Du är alltid så positiv Anna! Önska jag hade samma inställning till allt som du kramar från Norrköping!

Anton skrev

Om de ändå hade bestämt sig för att köpa saker åt oss hade de ju kunnat prioriterat lite bättre än fejkföljare på twitter kan man ju tycka.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>