Nyhetsbrev 131112

ce_am

Det har varit en intensiv vecka. Även om en del röstande kvarstår, så vet vi redan nu att våra nuvarande EU-parlamentariker, Christian Engström och Amelia Andersdotter, kommer att toppa vår EU-valslista 2014. Grattis till Christian, Amelia och Piratpartiet! Det bådar för fortsatt gott arbete i Bryssel.

I Linköping ska Piratstudenterna ha möte. I Västerås bjuds det in till Piratpub. Västeråspiraterna har genom Anders Lindbäck dessutom synts i VLT. Jag har pratat i P1:s Godmorgon Världen.

13/11 – Partiledarbesök i Norrköping
Onsdagen den 13 november har jag förmånen att få hälsa på hos piraterna i Norrköping. Det utlovas mingel, tävling, fika och prat med mig, så kom du också! Det finns så klart ett Facebook-event.

Tid: Onsdagen den 13 nov, 18:00 – 20:00
Plats: Studieförbundet Vuxenskolan på Nya Rådstugugatan 11

15/11 – Piratpartiet bjuder in till paneldebatt om hur samhället kan hjälpa missbrukare
Amelia Andersdotter och Alexander Bard med flera diskuterar hur vi kan hjälpa drogmissbrukare som använder sig av exempelvis Silk Road när de köper droger på nätet. Piratpartiet är för en avkriminalisering av eget bruk, men hur kommer man åt försäljningen som sker över internet? Mer information.

Tid: Fredag den 15 nov, 13:00-15:00
Plats: Regeringsgatan 65 i Stockholm.

Riksdagslistan 2014
Det går fortfarande att nominera kandidater till riksdagslistan 2014. Du kan också ställa frågor till de kandidater som redan tackat ja till sin nominering. Om du själv blivit nominerad, så ska du ha fått ett mejl om det. Följ instruktionerna i det för att tacka ja till din nominering och lägga in en presentation av dig själv och din kandidatur.

Piratpartiets hemsida på Github
Rickard Andersson som kodar Piratpartiets hemsida har lagt upp temat och plugins på Github, så att hugade kodare kan hjälpa till med utvecklingsarbetet.

Ha det riktigt bra,
at_news5
Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>