Nyhetsbrev 131029

IMAG0305

Kylan har tagit ett starkt grepp om hela landet, vi ställde om klockorna till vintertid för några dagar sedan, Alla Helgons Afton närmar sig, årets julkalendrar har börjats säljas i affärerna och det är bara två månader kvar till nyår. Efter nyår är det ett av de viktigaste åren i Piratpartiets historia, nämligen Supervalåret 2014 med fyra val under samma år: Europaparlamentsval, Riksdagsval, Landstingsval och Kommunval. Snart är det dags och partiet förbereder för fullt för att vi ska vara redo.

Landet runt
I Göteborg har man haft knytkalas där man diskuterat höstmötet som pågår just nu och haft valkampanjsplanering tillsammans med UPVD. I Skåne ordnas det piratfika varje söndag dit alla är välkomna och just nu har de även besök av vår europaparlamentariker Amelia Andersdotter. I Stockholm har de haft höstmötesfikor med diskussioner kring de motioner som ligger uppe på höstmötet.

Vad kan du göra?
Snart är Supervalåret 2014 här och det är viktigt att alla hjälper till och gör det till den bästa valkampanjen som går att få. Några saker du kan göra är:

  • Sätta upp affischer.
  • Dela ut flygblad, på stan, i ditt bostadsområde och i brevlådor.
  • Annordna Kulturbombning.
  • Starta upp lokala fikor (ta kontakt med vår lokala samordnare för hjälp) eller leta upp de lokala fikor som redan finns och dela med dig av ditt engagemang och din energi.
  • Dela artiklar/bilder/tweets o.dyl. om oss till dina vänner på facebook, google+, twitter och andra sajter för sociala media.
  • Prata med dina vänner och bekanta om oss och sprid våra idéer och att vi finns. Det är allas ansvar att vi syns och hörs.

Hjälp till på Dreamhack!
Vill du hjälpa till på Dreamhack och prata med unga gamers om vår politik? Den här veckan är det sista chansen att skicka in en intresseanmälan om att följa med till Dreamhack Winter. Om du inte redan hört av dig till vår evenemangsansvarige så gör det nu.

Gå kurs i ”Mediaträning” eller ”Skrivandets retorik”
Piratpartiet annordnar centrala kurser och just nu finns det några platser kvar på två av dem! Det gäller kurserna ”Skrivandets retorik” 9-10 november i Uppsala och ”Mediaträning” 16-17 november i Stockholm. Passa på och anmäl dig direkt till henrik.branden@piratpartiet.se.

Anna Troberg åker på Sverige-turné
I vinter kommer vår partiledare att besöka utvalda städer runt om i landet för att peppa och inspirera lokala pirater och aktivister  inför Supervalåret 2014. Lokalt aktiva kan förvänta sig mer information kring detta inom kort.

Medlemsmöte
Glöm inte att kika in på medlemsmötet och diskutera de frågor som just nu ligger på bordet. Alla medlemmar har en röst. Du med. Använd den! :-)

Ha det riktigt bra i höstmörkret,

Anna
—————————–

Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

Thommy Rehmgarn skrev

”vintertid”???
Varför i hela friden klia några självutnämnda ”experter” på ryggen hela tiden??
Kalla saker och ting för vad det egentligen är:
Sk vintertid = svensk normaltid
Sk sommartid= finsk/baltisk normaltid.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>