Nyhetsbrev 131022

1235521_629244993804713_239245834_n

Det finns alltid saker för oss pirater att göra. Den här veckan har till exempel FRA varit i farten igen och påmint oss om varför vårt arbete är så viktigt. Den här gången vill de inte diskutera massövervakning med EU-parlamentets utskott för mänskliga fri- och rättigheter. Detta har naturligtvis Piratpartiet protesterat mot.

Landet runt
I Göteborg har man kört igång ett spännande experiment med traditionell dörrknackning. I Norrköping har man passat på att dela ut flygblad utanför Moderaternas partistämma. I Västerås har man planerat in piratfika och piratöl för flera månader framåt.

Nytt utbildningspolitiskt utskott
Partiets utbildningspolitiske talesperson, Erik Einarsson, har bildat ett utbildningspolitiskt utskott, som består av Björn Flintberg, Jenny Staveus och Fredrik Karlsson.

Träffa Christian Engström där du bor
Vår europaparlamentariker Christian Engström hälsar från Bryssel att han gärna besöker lokala pirater och berättar om sitt arbete i EU-parlamentet under vecka 44 (veckan som kommer). Det är kort om tid, så mejla christian.engstroem@europarl.europa.eu snarast om du och dina piratkompisar vill träffa Christian och prata om arbetet i parlamentet nu och under nästa mandatperiod.

Träffa Amelia Andersdotter i Skåne
Vår andra europaparlamentariker, Amelia Andersdotter, kommer vecka 44 att besöka Skåne. Hon kommer bland annat att debattera kulturfinansiering och dataskydd.

Medlemsmöte
Glöm inte att kika in på medlemsmötet och diskutera de frågor som just nu ligger på bordet. Alla medlemmar har en röst. Du med. Använd den! :-)

Ha det riktigt bra,
at_news5
Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>