Nyhetsbrev 131015

IMAG0589

Hösten är här och med den massor av utmärkta tillfällen att umgås med andra pirater. Här är ett litet axplock av det som händer runt om i landet just nu eller inom en snar framtid:

I Norrköping kan man till exempel passa på att gå på kurs. I Mjölby kan man fika. I Stockholm kan man prata piratpolitik på musikfestival. I Södertälje finns det aktiva pirater som är sugna på att träffa fler pirater. Och i Jönköping kan du träffa pirater på Dreamhack Winter.

På gång

Medlemsmötet
Medlemsmötet pågår just nu för fullt, tiden för att acceptera sina nomineringar till förtroendeuppdrag har just stängt. Nu är det en vecka kvar för medlemmar att lägga yrkanden på motioner innan mötet går in i nästa fas. Mötet hittar du här.

Paneldebatt: ”Darknets som samhällsnyttig infrastruktur: Hjälp till drogmissbrukare.”
Den 15 november anordnar Piratpartiet och EU-parlamentariker Amelia Andersdotter en paneldebatt om Darrknets som samhällsnyttig infrastruktur. I panelen finns bland annat:

  • Alexander Bard, liberal debattör
  • Antti Järventaus från Europarådets Pompidou Group, expert in drugs related cybercrime
  • Amelia Andersdotter, Piratpartiet
  • Björn Fries, tidigare nationell narkotikasamordnare hos regeringen
  • Magnus Callmyr, författare till boken Nätdroger & RC-droger

Paneldebatten äger rum på Europahuset, Regeringsgatan 65 i Stockholm mellan klockan 13.00 och 15.00. Kom i tid! Obligatorisk anmälan. För er som inte kan se debatten live, så kommer den även att streamas.

Veckan som gått

EUkon
I lördags träffades ett hundratal pirater på Europahuset i Stockholm för att prata om supervalåret 2014. Det blev en intressant dag. Christian Engström och Amelia Andersdotter berättade om sitt arbete i Bryssel och Henrik Brändén presenterade den valplan som medlemsmötet snart ska rösta om. Ni som inte kunde vara med kan titta på evenemanget i efterhand. (Börjar ca en timme in i sändningen.)

Piratmöte i Manchester
I fredags besökte jag och partiets andra vice partiledare, Marit Deldén, Manchester. Där träffade vi bland annat Pirate Party UK:s partiledare, Loz Kaye, och en handfull andra pirater från olika länder. Under dagen hann vi utbyta kampanjtips, prata om mediastrategier och knyta viktiga band för framtiden.

Ha det riktigt bra,
at_news5
Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>