Nyhetsbrev – 130424

tapiren

(Här finns nyhetsbrevet i snygg och klickbar version i pdf-format.)

Anna Troberg:
Nyckeln till valframgång heter lokal verksamhet. Därför är jag mycket glad över att se att det rör på sig runt om i landet. Det bildas lokala föreningar. Det planeras utbildningshelger, flygbladsutdelningar och mycket annat.
Berätta gärna för oss om ni har något kul på gång lokalt, så hjälper vi er att sprida vidare information om det. Tänk dock på att hojta till i lite god tid, så att vi hinner få ut informationen i tid.

Partiets medlemsmöte
Glöm inte att partiets medlemsmöte pågår just nu. Besök mote.piratpartiet.se för att deltaga. Alla partimedlemmar bör vara med för att göra sin röst hörd.

I media:
Ledare i SVD: ”Lyssna på piratpartisterna!
Nyheter24: ”Elektronisk röstning – ett hot mot privatlivet?

Brysselkollen:
Christian Engström skriver i The Parliament om handels avtal mellan USA och EU.
Amelia Andersdotter på Sveriges utrikespolitiska föreningars årliga konvent.
­Amelia Andersdotter i NyTeknik.
Amelia Andersdotter replikerar på DN Debatt tillsammans med två forskare om dataskydd.
Christian Engström på Newsmill.

Runt om i landet:
Göteborg
27–28 april är det pirathelg i Göteborg. Det kommer att startas upp en lokal Göteborgsförening.
Dessutom kommer Henrik Brändén att hålla en aktivistutbildning. EU-parlamentarikern Amelia Andersdotter kommer att tala om europeiska piratfrågor. Sist, men inte minst kommer man att dela ut flygblad i samband med Vetenskapsfestivalen.
Kontakta Nicolas Sahlqvist nicolas.sahlqvist@piratpartiet.se 0705-315 689 för mer info eller se facebook-event.

Malmö
PP Malmö håller medlemsmöte söndagen den 28 april. Mötet går av stapeln kl 16.00 i cafét på Stadsbiblioteket i Malmö. Maila mattias.bjarnemalm@piratpartiet.se för mer information eller se malmo.piratpartiet.se

Västmanland
PP Västmanland firar att våren är här med en vårfika på söndag den 28 april klockan 14.00 på Kalle på spången i Västerås. Se vastmanland.piratpartiet.se för mer information.
Dessutom,
Helgen 18–19 maj anordnar PP Västmanland en utbildningshelg. Planering pågår just nu och ett anmälningsformulär kommer att publiceras snart. I väntan på det, skriv in 18–19 maj i din kalender redan nu. Kontaktperson är Mattias.Lennartsson@piratpartiet.se eller se vastmanland.piratpartiet.se

Tipsa Tapiren!
Tipsa gärna om saker som borde vara med i Tapiren. Mejla ledningen@piratpartiet.se. (Märk mailet med ”Tapiren” i ämnesraden.)

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>