Ny bredd ger större genomslag, hjälp oss bli ännu bättre!

ledningen2

Hej allihop!

Jag gissar att ingen av er har missat att Rättighetsalliansen hörde av sig, att The Pirate Bay flyttade till Norge och Katalonien och sedan på låtsas till Nordkorea.

Parallellt med detta har vi bland annat också varit aktiva i debatterna om dataskydd, EU-reform, näthat, tv-avgift, rättspolitik och sms-betalningar.

Allt detta hade inte varit möjligt om vi inte tillsammans hade arbetat fram en större politisk bredd. Vår nya bredd gör det lättare att vara närvarande och få genomslag i debatten. Detta hade inte heller varit möjligt utan det stöd vi får från våra medlemmar, både i form av aktivism och donationer. Så, jag vill passa på att tacka alla för ert stöd!

Jag vill också passa på att informera om några saker som kan vara bra att veta:

Det börjar dra ihop sig till vårmöte. Mötespresidiet har lagt upp lite praktisk information om det på sin blogg.

Valberedningen har dragit igång sitt arbete och berättar mer om det på sin blogg. Klicka iväg och hälsa på dem där. De vill gärna ha inspel från dig.

Partiledningen har utökats lite, så att vi ska kunna göra möta de behov som kommer att finnas både lokalt och centralt inför och under valåret 2014. Det kommer att hända en hel del på ledningsbloggen framöver, så håll utkik. Vi finns dessutom, som vanligt på ledningen@piratpartiet.se

Utökningen av ledningen innebär också att vi nu tar krafttag för att komma i hamn med kursverksamheten inom partiet. Bidra med dina tankar här.

Som en del av alla förberedelser inför valet håller vi också på att se över hur tjänstemannaorganisationen skulle kunna se ut när vi kommit in i riksdagen. Styrelsen och ledningen vill gärna ha input på det arbetet. Bidra med dina tankar här.

Sist, men inte minst, så vill jag passa på att påminna om att det går att beställa flyers, böcker och annat skoj i Piratshoppen. Här finns gratis kampanjmaterial.

Om du registrerar dig som kund i butiken med din @piratpartiet.se-mailadress, så kan du beställa ännu fler saker gratis: flyers, affischer, kulturbombningspaket, paket med boken ”En reformerad upphovsrätt”, etc. Om du inte har en @piratpartiet.se-mail, men ändå vill ha material, kontakta din närmaste funktionär eller maila butiken på info@piratprylar.se så kan de hjälpa dig att få tillgång till materialet.

Beställ och sprid!

Anna
—————————-
Anna Troberg
Partiledare
BloggTwitterFacebookGoogle+
—————————-

Kommentarer

Daniel Megitt skrev

Det vore inte dumt om infon om mötet fanns även på forumet det skall hållas på.

Nyhetsbrev – 130321 « Piratpartiet skrev

[…] Anna Troberg: Nu är det bara lite mer än ett år kvar till EU-valet och ungefär ett år kvar till riksdags-, kommun-, och landstingsval. Det betyder att det rör på sig lite varstans i partiet. Du kan hjälpa till på massor av olika sätt. Vi vill gärna ha din input och vi behöver din hjälp att utveckla partiet och föra ut våra åsikter. Läs mer om hur du kan hjälpa till här. […]

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>