Ledningsmöte 2012-04-16

dog computer

Protokoll – Ledningsmöte 2012-04-16

IT-Avtal med UP
Ola pratar med UP och Janne fixar faktura.

Ledningspraktikanter
Vi har fått in ansökningar och tar kontakt med de utvalda så snart vi fått upp en arbets-Trello åt dem. Anna Troberg ansvarar för detta.

Almedalen
Boende är bokat. PP kommer att skicka fyra personer i den officiella truppen. Dessa personer väljs ut av ledningen.

Pride
Jan Lindgren ansvarar för att tältplats bokas i tid.

K-fighters
Ledningen har bestämt att bistå antikorruptionsorganisationen K-fighters. Ola Nyström ordnar med kontrakt och annat praktiskt tillsammans med Johan Karlsson.

Breddningsblogg
Ledningen kommer inom kort att launcha en breddningsblogg där diskussioner kring den sakpolitiska breddningen kan samlas. Anna Troberg ansvarar för det och bistås av Henrik Brändén.

Hemsidan
Arbetet med den nya hemsidan har gått in i slutskedet. Temat är i stort sett färdigt, men lite meck under huven återstår innan den kan launchas. Emma Marie Andersson håller i trådarna.

Nyhetsbrevet
Det nya nyhetsbrevet har tagits väl emot och vi kommer att fortsätta i det nya formatet. Emma Marie Andersson och Anna Troberg ansvarar för det.

Kommentarer

Andy skrev

Att bygga en stabil onatrisgaion som kan ff6rmedla en ff6rutse4gbart resultat e4r i allra hf6gsta grad att bedriva meningsfullt partiarbete.Ne4r Rick avgick bevisade han e4ntligen att Piratpartiet e4r ve4rt att investera i ff6r nu e4r partiet e4r stf6rre e4n ne5gon enskild medlem.Att fre5ga sig varff6r kritiska medlemmar inte hoppar av och startar ett eget parti e4r att en grov ff6role4mpning mot de som e4gnat en stor del av sin fritid e5t ett parti som ska vara demokratins ff6rke4mpe. Jag tillhf6r dem som har varit kritisk mot verksamheten och jag anser att PP e4r lika mycket mitt parti och Ricks’ parti. Att jag kan tycka se5 var en ff6rutse4ttning till att jag le4t mig f6vertalas att ge5 med f6verhuvudtaget och jag tror en majoritet av medlemmarna te4nker likadant.Rick har varit och e4r uppburen av PPs medlemmar. Utan medlemmar hade ”Ricks Piratparti” varit ett mycket fjantig ff6reteelse. Du e4r ockse5 uppburen av partiets medlemmar. ;-)Vidare, om PL inte kan hantera kritiken fre5n medlemmarna bf6r PL avge5, och det har ockse5 he4nt precis som man ff6rve4ntar sig i en ve4l fungerande onatrisgaion.Genom att avge5 har Rick markant f6kat sina chanser att bli en legend. Det finns heller inget som dikterar att han inte kan bli partiledare igen ne5gon ge5ng i framtiden.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>