Ledningsmöte 2011-01-18

dog computer

Ledningsmöte 2011-01-18

Närvaro:
Partiledare: Anna Troberg
Partisekreterare: Jan Lindgren
Kommunikation: Emma Marie Andersson
Kampanj: Mikke Svensson
Utbildning: Marit Deldén
IT: Rickard Olsson
DL Norr:Andreas Larsson
DL Väst: Anmält frånvaro
DL Öst: Andreas Svensson
DL Syd: Daniel Gustafsson
DL Stockholm: Ola Nyström
Evangelism: Anmält frånvaro pga konferens.
EU-parl:
Ung Pirat: Stefan Flod

Sekreterare:Janne Lindgren

Protokoll:

1. Mötesform chatt och/eller samtal
Anna föreslår att pröva att ha voicemöten via skype och eventuellt video också. Mötet är positivt och nästa möte ska ske via voice.

2. Rapporteringsform
Anna vill ta fram ett lätt och smidigt sätt för funktionärer att en gång i veckan skicka in rapporter till ledningen om vad som händer i landet. Diskussioner kring hur sådan rapportering ska ske tar vid. Emma påpekar att det är superviktigt att DL/VL/KL berättar vad som händer lokalt så andra i landet kan se att det händer saker.
Mötet kommer fram till att Anna och Emma behöver diskutera igenom vilka behov av rapportering som de har, innan vi kan gå vidare med den här punkten.

3. Presentation av ledningen
Anna föreslår att fler personer ska följa Emma och Marits exempel och skriva texter om sina tankar kring sina roller för att lägga upp på förstasidan av piratpartiet.se som folk kan läsa. Mötet tycker det är en bra idé.

4. Kalendrar
Anna tar upp att vi har varit dåliga på att använda planeringskalender och att hon vill se en ändring på detta. Hon har även skapat en ledningskalender för internt bruk för ledningen.

5. Access/kunskap om hur man publicerar pm och annat på Ettan
Fler personer i ledningen behöver access och kunskap i hur man skriver och publicerar pm och saker till förstasidan av piratpartiet.se. Access till press.pp.se delas ut efter att man fått en introduktion och vet hur sidan ska användas.

Kommentarer

Brian skrev

Cordelia diras:Det he4r le5ter litegrann som teroierna om att interna amerikanska intressen pe5 ne5got se4tt le5g bakom 9-11, eller tille4t det att he4nda ff6r att fe5 en urse4kt att bf6rja kriga i mellanf6stern (oljeparadiset). Om man okritiskt le4ser en artikel pe5 se5dana he4r teman e4r det ganska enkelt att ge5 pe5 det Men Nc5GONSTANS drar ve4l till och med skrupelfria agenter/se4kerhetstje4nster gre4nsen: Ff6rmodligen ne4r potentiella offer inkluderar sme5barn och andra helt oskyldiga civila fre5n deras egna land..Det vill i alla fall jag tro! Ne4r jag te4nker pe5 allt skit jag ser pe5 min egen arbetsplats (office politics) har jag inga problem att tro pe5 Kalles teori om ne5gra agenter som ville samla poe4ng. Det e4r ff6r patetiskt! Men det verkar som det mest logiska. Personligen tror jag detsamma om Litvinenko mordet som Tobias ne4mde. Liksom alla andra i England fick jag hf6ra om detta me5nad efter me5nad i pressen. Det var se5 mycket kne4ppt nonsens och slarv inblandat i hans df6d!Jag tror inte Litvinenko var tillre4ckligt viktig pe5 ne5gon front ff6r att bli politiskt mf6rdad (vilket tidningarna mer eller mindre ff6rmedlade). Och e4ven om han trots allt var det, se5 me5ste det finnas otroligt mycket enklare, mindre dramatiska och offentliga se4tt att tysta honom. Tiotusentals me4nniskor ff6rsvinner i England varje e5r. Ne4r det ge4ller utle4nningar som Litvinenko skulle polisen ff6rmodligen utge5 fre5n att han le4mnat landet. Hur mycket enklare hade inte detta varit..? Vad i allsindar skulle Putin och co ha att vinna pe5 den se5pan? Det skadade ju Rysslands rykte ff6rskre4ckligt..Och se5dana resonemang utge5r fre5n att man tror att Putin eller hans direkt underste4llda skulle beordra mord till att bf6rja med..

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>