Ledningsmöte 12-05-21

dog computer

Ledningsmöte 12-05-21

DAGORDNING==========

Ekonomi
PL har bett Rick Falkvinge att se till att Henrik Brändén har en grundläggande kunskap om det ekonomiska systemet, så att han kan bistå ledningen och styrelsen.

Pride
PL har delegerat arbetet med PPs närvaro på Pride till PP Stockholm. De kommer att sköta det praktiska tillsammans med UP.

Bok- och biblioteksmässan
PL har bokat in PP till Bok- och biblioteksmässan. PL och Emma pratar om monterutformningen. PL och Henrik jobbar på en liten pamflett med titeln: ”Hur ska författare få betalt?” som ska delas ut på mässan.

Hemsidan
Ett uppsamlingsmöte hölls under Kristi Himmelfärdshelgen. Den sista kodningen, samt arbetet med att peka om länkar och skriva texter har gått in i sitt slutskede och ett nytt uppföljningsarbete kommer att hållas om ett par veckor.

Lathund för att starta lokala föreningar
En lathund för hur man startar lokala föreningar är på väg för att hjälpa lokala pirater med att komma igång med lokala föreningar.

AFK-möte
Ledningen försöker få in ett AFK-möte inför sommaren. Doodle-kalender upprättad för ändamålet.

Nyhetsbrev
Anna och Emma arbetar på nästa nyhetsbrev. Resten av ledningen bistår dem.

Rapporter
PL har bett ledningens olika delar om mycket kortfattade rapporter om den senaste tidens arbete, så att hon kan skriva en PL-rapport till styrelsen inför det kommande styrelsemötet.

Breddningsblogg
Breddningsbloggen fungerar över förväntan. Framför allt är det roligt att se så många nya namn både bland inläggsförfattare och kommentatorer. PL uppmanade ledningen att delta mer synligt i det arbetet och kommer att ge styrelsen samma uppmaning på styrelsemötet den 9-10/6.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>