Ledningsmöte 12-05-07

dog computer
Ledningsmöte 12-05-07
DAGORDNING==========

PL-besök i Malmö
PL har besökt möte i Malmö för uppstart av lokal förening. Besöket blev mycket lyckat med många deltagare.

Ekonomi
Ante har fått jobb och har därmed avsagt sig uppdraget som Ekonomiskt ansvarig. Janne och Fredrik från styrelsen ska arbeta fram en hållbar långsiktig lösning. Detta innefattar även att skriva ner ekonomiska rutiner.

Almedalen
Anna Troberg – hela veckan
Ola Nyström – hela veckan
Erik Lönroth – halv vecka
Marit Deldén – halv/hel vecka
Plats för en till

Pride
I dagsläget saknas två stycken ansvariga för eventet. Janne letar

Breddningsbloggen
Breddningsbloggen har fungerat väldigt bra och det kommer in många olika bidrag.

Nyhetsbrevet
Det har kommit in synpunkter om byte av namn på nyhetsbrevet. Ledningen funderar på detta.

Hemsidan
Skalet till den nya hemsidan är klar. Nu ska den bara fyllas.

AFK-möte
Planering för AFK-möte innan sommaren inleds

Kommentarer

Juan skrev

Jag se4ger ingalunda att det omf6jligt kan vara se5 men bevis ff6r att det fktaiskt sker ser jag inte heller. Det e4r mf6jligt att Ron Paul anser sig ha bevis ff6r det men jag ff6rste5r inte varff6r du postar 20-30 e5r gamla klipp utav honom f6verhuvudtaget om du talar om dagens he4ndelser.Jag posta ett klipp ifre5n 2010 hippie! Ta en titt igen pe5 inle4gget ifre5n: 01 augusti, 2010 01:47!Och nej, ube5t tar man knappast fre5n Afghanistan men det skrev jag aldrig ne5gonstans heller. Precis som jag skrev e4r det ett exempel pe5 hur man kan smuggla droger in i USA som anve4nds idag.Just det du talar inte ange5ende sakfre5gan och du kan inte ge ett logiskt svar pe5 hur afganistan kan ff6rse ve4rlden med 90% av ve4rldens heroin samtidigt som USA:s milite4r bevakar heroinet. De bevakar uppenbarligen inte heroinet speciellt bra. Och de ff6rhindrar inte att det kommer in i USA. Detta har pe5ge5tt innan du var ff6dd lillputte se5 he5ll ke4ften nu och le4s pe5 och sluta ke4fta emot ff6r du e4r en idiot som saknar all form av logiskt te4nkande.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>