Ledningen får tillökning

IMG_20130715_151224

Som jag tidigare utlovat, så kommer vi under året att stärka upp partiet på olika sätt för att stå pall för ett utmanande dubbelvalår. Strax före sommaren presenterade jag tre talespersoner. Fler talespersoner kommer att utses löpande. I dag är det dock min stora glädje att få presentera ett nytillskott till ledningen.

Piratpartiet deltar varje år i flera större centrala event, tex Almedalen, Pride, Dreamhack, Bok- och biblioteksmässan, etc. Deltagandet i dessa event kräver mycket planering och förberedelser för att varje event ska flyta på bra och för att partiet ska få ut så mycket som möjligt av varje event. Därför utökas ledningen nu med en person som specifikt ansvarar för arbetet med att planera och förbereda de event som partiet centralt beslutar att vi ska delta i.

Låt mig därmed få presentera Isabelle Danielsson. Hon har tidigare varit lokalt aktiv i Värmland och har dessutom suttit i partiets styrelse. Nu känner hon sig dock redo att axla rollen som ansvarig för partiets centrala event. I mån av tid kommer hon också att bistå lokala aktivister med tips och tricks i samband med mindre lokala event.

Här hittar du lite mer information om Isabelle, samt kontaktinformation.

Anna
——————————–
Anna Troberg
Partiledare

Kommentarer

Dennis skrev

Ni deltar på evenemang såsom Dreamhack. Jag har varit där både sommaren 2012 och 2013, såg inte en skymt av er där på något vis.

Kanske bör visa er lite mer? Skaffa ett bås där?

Mvh,
Dennis

jan.lindgren skrev

Hej Dennis

Nu har jag inte varit inblandad i planeringen av vår närvaro på DH, men tänkte komma med en liten gissning. Vi som parti har en begränsad budget då vi inte får några statsbidrag som de andra partierna. Att ha ett bås kostar helt enkelt för mycket pengar för oss.

Sen kan det vara så att DH inte tillåter politiska partier att ha bås heller (men det vet jag inte säkert).

Vi försöker helt enkelt synas så mycket som möjligt med de medel vi har för tillfället. Om vi syns för dåligt och du har bra idéer på hur vi kan synas bättre så får du gärna hjälpa oss med det! :)

Mvh
Janne
Partisekreterare

Erik Einarsson skrev

Hej Dennis!

Ung Pirat och Piratpartiet brukar just av budgetskäl inte ha något bås på Dreamhack, däremot har vi alltid platser nere i D-hallen där vi brukar visa upp 3D-skrivare och prata om allt möjligt. Vi har även folk inne i Dreamhacks IRC-kanaler.

Om du har idéer för hur vi skulle kunna synas bättre så får du jättegärna prata med oss om dom. :)

Mvh
Erik
Utbildningspolitisk talesperson

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>