Kommentar till felaktiga uppgifter i Expressen

12-1

I dagens Expressen kunde man i morse läsa att jag potentiellt skulle skriva texter till en ny främlingsfientlig webbtidning. Det var en uppgift som var en nyhet även för mig. Jag visste inte att sidan fanns och har inte heller blivit tillfrågad att skriva i den.

Det är naturligtvis olyckligt när det går ut felaktiga uppgifter men internet är fantastiskt och det går snabbt att skicka ut rätt uppgifter. Det gjorde jag. Här finns den videokommentar som jag publicerade i morse:

Dagens Media har intervjuat mig och Expressen. Expressens editionschef Alexandra Forslund säger så här:

Vi sökte Anna Troberg i natt, dock inte på alla de sätt som man i dag måste söka en person på och det beklagar vi. Vi arbetade med nyheten i natt, men borde sökt henne tidigare.

Och i Expressen har man dessutom styrt upp texten efter att ha pratat med mig:

Andra påtänkta medarbetare enligt Frick är bland andra Anna Troberg från Piratpartiet som är tänkt ska skriva på opinionssidorna.
Uppgifter som Piratpartiets ordförande Anna Troberg tillbakavisar bestämt:
– Jag visste inte ens om att sajten fanns, och det är ingen som har kontaktat mig därifrån.
– De har inte frågat mig, och även om de hade frågat så hade jag sagt nej. Jag lånar inte ut mitt namn till sajter eller tidningar som inte delar mina grundläggande värderingar; om att alla människor är lika mycket värda oavsett var man kommer från, vem man ligger med eller hur gammal man är. Det kan jag inte kompromissa med, säger hon.

Jag tackar Expressen för rättelsen. :-)

Onwards and upwards!

at_news5
Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>