Kampanjledarutbildning 8-9 mars

PP06

Piratpartiet anordnar Kampanjledarutbildning!

Det är Supervalår och det betyder att vi i alla delar av Sverige behöver vara redo att kampanja så mycket som det bara går. Därför har partiledningen satt ihop en Kampanjledarutbildning för lokalt aktiva för att både få tips och idéer från oss men även för att kunna prata med varandra, utbyta erfarenheter och diskutera.

Utbildningen kommer vara till för både de lokalt aktiva där det inte finns någon lokal förening i dagsläget och för de lokala föreningar som vill ställa upp i landstings- och kommunval. Minst en person från varje kommun kommer att få åka om de anmäler sig och i mån av plats även fler.

Datum: 8-9 mars
Plats: Uppsala, Vuxenskolans lokaler
Tider: Börjar 13.00 på lördagen och slutar 16.00 på söndagen

Helgen kommer att ta upp:
* Hur man peppar aktivister
* Kampanjmaterial – Do and Don’t
* Utbyta erfarenheter med varandra
* Aktivism för alla
* Ledarskap och konflikthantering
* Valstugor
* Mediahantering
* Sociala Medier
…och mycket mer.

Helgen kommer bestå av en rad föreläsningar av diverse pirater med både professionell och ideell erfarenhet av de olika ämnena.

Deadline för anmälan är 4 mars.

Din anmälan skickas till marit.delden@piratpartiet.se och malin.ahnberg@piratpartiet.se. När du anmäler dig vill vi veta vad du heter, vilken kommun du kommer från och några rader om den roll du tror att du kommer spela i den valrörelse som ligger framför oss.

Partiet står för mat och bussresa/billig tågresa för de som kommer. De som vill kan välja att donera resan så att fler kan åka men det är absolut inget krav. För de som inte kan ordna boende i eller kring Uppsala själva kommer vi se till att de har kostnadsfritt boende någonstans. Mer information kring allt detta får du när du har anmält dig.

Är du en pirat i eller omkring Uppsala som kan husera en pirat under den här helgen (eller har en billig uthyrningslägenhet i närheten) så hör gärna av dig.

Hoppas just du kan komma så gör vi det här till det bästa Supervalåret någonsin!

Malin Ahnberg, Studieansvarig
Marit Deldén, Vice Partiledare

OBS! Vi har förlängt deadline för anmälan till den 4 mars för att fler ska ha chansen att anmäla sig.

Kommentarer

Nyhetsbrev 140220 « Ledningsbloggen skrev

[…] Kampanjledarutbildning 8-9 mars Anmäl dig redan idag till Piratpartiets Kampanjledarutbildning som är till för såväl engagerade som nyfikna medlemmar som vill ta itag med kampanjandet på orten och se till att Supervalåret 2014 förtjänar sitt namn. Läs mer om kursen och hur man anmäler sig här. […]

Nyhetsbrev 140220 « Piratpartiet skrev

[…] Kampanjledarutbildning 8-9 mars Anmäl dig redan idag till Piratpartiets Kampanjledarutbildning som är till för såväl engagerade som nyfikna medlemmar som vill ta itag med kampanjandet på orten och se till att Supervalåret 2014 förtjänar sitt namn. Läs mer om kursen och hur man anmäler sig här. […]

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>