Glöm inte att rösta på medlemsmötet!

viktig_info_orange

Piratpartiets medlemsmöte är nu i full gång. En fråga som engagerat många medlemmar är hur vår EU-lista ska se ut.

Röstningen om detta (och mycket annat) har redan börjat, och jag vill därför påminna alla som vill göra sin röst hörd att hoppa in i mötesforumet och rösta.

I röstningen om EU-listan ställs olika listor mot varandra i par, varefter de vinnande listorna i olika omröstningar möter varandra i nästa röstningsomgång. (Ungefär som i en turnering). Till slut återstår bara två listor som står mot varandra.

Den första röstningsomgången pågår nu och avslutas på onsdag den 6 november klockan 20:00. Om du vill rösta om listorna så gör du det här.

Passa gärna på att sedan kika runt på mötesforumet och rösta i alla andra frågor som engagerar dig. Det finns mycket spännande att ta ställning till.

Får jag rösta och hur gör jag?

Alla som varit medlemmar i partiet i minst två månader före mötets öppnande får rösta på medlemsmötet. Allmän information om hur mötet fungerar, hur man får inloggning till mötesforumet, etc finns här.

Ha det riktigt bra,
at_news5
Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>