Glad midsommar!

Beach with smiling sun

Sommaren är här och jag hoppas att ni hunnit vila upp er lite efter EU-valet. Nu är det nämligen snart dags att köra igång med nästa omgång valkampanjande. Bakom kulisserna pågår just nu en massa förberedelser både på central och lokal nivå. Sommar betyder inte semester ett supervalår.

Höstens mål och vägen dit
Höstens mål är satta och vägen dit är utstakad. Vi ska trygga partiets fortlevnad och säkra vår plats som opinionsbildare. Vi ska fortsätta ha spetskompetens inom våra kärnområden, men vi ska kommunicera dem på ett sätt som gör dem relevanta för människor. Vi ska prata om jobb, skola, migration, jämställdhet, hbtq och välfärd utifrån vårt unika perspektiv. Vi ska en gång för alla göra upp med de fördomar som människor har om Piratpartiet. Vi ska visa upp ett progressivt och modernt parti med stora visioner för framtiden. Läs mer om detta.

Piratpartiet i Almedalen
Piratpartiet kommer som vanligt att vara på plats i Almedalen. Vi kommer tillsammans med Ung Pirat att ha torgmöte på Donners Plats i Visby vid följande tillfällen:

  • Sön 29/6 – 17:00 – 18:00
  • Mån 30/6 – 18:00 – 19:00
  • Tis 1/7 – 18:00 – 19:00
  • Ons 3/7 – 17:00 – 18:00
  • Fre 4/7 – 17:00 – 18:00

Kom gärna dit om du är i faggorna!

Piratpartiet på Stockholm Pride
Piratpartiet har inte bara Sveriges bästa hbtq-politik. Vi har dessutom en gammal fin tradition att alltid vara med på Stockholm Pride. Det är vi självklart i år också. Pride pågår 30 juli – 2 augusti och vi finns i Pride Park och deltar i Prideparaden.

Fördjupat arbete mot sexuella trakasserier i Piratpartiet
Piratpartiet antog på höstmötet 2013 en handlingsplan för att hantera sexuella trakasserier. Det är angeläget, eftersom sådant förekommer i alla sammanhang där människor möts, även i Piratpartiet. Läs mer om detta arbete.

Nytt kampanjmaterial
Partiet håller på att arbeta fram nytt kampanjmaterial inför riksdagsvalet. Vill ni kampanja fram tills det materialet kommer så finns det ett grundmaterial med åtta flyers och åtta affischer som man kan använda sig av för att sprida information om Piratpartiet.

Glad midsommar!
Ut och njut i solen (eller regnet – det är ändå midsommartradition) alla pirater för efter midsommar är det dags att kavla upp ärmarna igen och ge sig ut på gator och torg för att valkampanja.

at_news5

Anna
—————————–
Anna Troberg
Partiledare

Jag finns dessutom på min privata blogg, Twitter, Google+, Facebook och YouTube.

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>