Den 4 september demonstrerar Piratpartiet och Ung Pirat mot amerikansk övervakning!

yes-we-scan

President Obamas Sverige-besök ett utmärkt tillfälle för oss pirater och andra att demonstrera mot USA:s övervakning och hetsjakt på visselblåsare. Så, självklart blir det demonstration!

Den 4 september lägger vi alla andra politiska meningsskiljaktigheter åt sidan och enas i kampen mot övervakningssamhället tillsammans med en rad andra organisationer i
Nätverket 4 september.

Vi hoppas att fler organisationer ansluter sig, och planerar just nu demonstrationen för fullt. Vi återkommer med mer detaljerad information i den takt vi får den, men ni kan redan nu markera den 4 september i kalendern.

Vi kommer också att uppmuntra våra lokala organisationer att, om möjligt, arrangera gruppresor till Stockholm. Om det inte finns någon lokal organisation där du bor, så samla ihop ett gäng pirater och åk ändå. Ju fler vi är desto bättre!

Vi ses den 4 september!

Anna Troberg, partiledare Piratpartiet
Gustav Nipe, förbundsordförande Ung Pirat

Kommentarer

Anteckningar från Piratöl, 2013-08-22 (med lite länkar och en uppmaning att demonstrera) « Stockholms Stad skrev

[…] mot Obamas politik som arrangeras av nätverket 4 september i vilket Piratpartiet numera ingår. http://ledning.piratpartiet.se/den-4-september-demonstrerar-piratpartiet-och-ung-pirat-mot-amerikans… Jag visade lite ideer på grejer man kan göra på demonstrationen i form av att kombinera konst […]

ella skrev

Bra med politiska demonstrationer, gör mig dock ledsen att vissa i den här tråden inte kan skilja på färg och person. Både vita och svarta i USA har jobbat för ett övervakningssamhälle.

lisbeth skrev

Ni som är ansvariga för den här sidan: står ni bakom de kommentarer som ges eller har ni inte möjlighet/intresse av att rensa bort de rasistiska kommentarerna? ???

Anna Troberg skrev

Hej, hej! Vi rensar bort spam och olämpliga kommentarer i den takt vi kan. Tyvärr jobbar de som gör det ideellt och kan inte sitta vid datorn hela tiden. Det gör att det ibland tar längre tid än vad vi skulle önska.

alexander skrev

Jag ska närvara med hela min själ och kropp – det här dom håller på med – jänkarna – är inte ok!!

Lämna kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>